Kapcsolatfelvétel: +36 30 294 92 06
HU

Medencefedések

Horizont

Szélesség: 3,5- 6,3 méter között
Magasság: ~0,40-0,56 - méter között (szélességtől függően)

 

A Horizont szuperlapos medencefedés rendkívül alacsony felépítésének köszönhetően elegánsan illeszKedik környezetébe, az aktuális vevői igényeket teljes mértékben kielégítve. .

Szögletes formavilága a modern építészeti stílusokhoz igazodik, így ideális kiegészítője a kerti medencéknek. Ennek a típusnak négy elemes kivitelben is mindössze 560 mm a legnagyobb magassága, ami párját ritkítja a piacon.

A Horizont típus homlokfala alapkivitelben 180 mm-es felnyitható küszöbbel rendelkezik, opcionálisan azonban levehető homlokfallal is rendelhető. A végfalon 150 mm-es rugalmas szilikon gumi található, mely lehetővé teszi, hogy a kis elemet egy 5 cm-nél nem magasabb peremen áttoljuk, vagy a sínhosszabbítás irányába eltoljuk. A fedés oldala és homlokfala üvegszerűen átlátszó, “úszó” üvegezéssel készül, EPDM gumitömítéssel, a nagy szegmensre eltolható oldalajtó is rendelhető.

Ez a típus az Aquacomet 12 mm-es szuperlapos sínpályájára szerelhető, és úgynevezett intelliges arretálással rendelkezik, az elemek automatikusan nyitják egymást, és automatikusan záródnak, ami lehetővé teszi a fedés távirányítóval történő motoros, napelemes mozgatását. A rendkívül erős profilrendszerből (80x50 mm) készülő fedés ár-érték aránya kimagaslóan jó.

Referencia munkáink »

Visual

Szélesség: 3,0- 5,5 méter között
Magasság: 0,6 - 1,2 méter között (szélességtől függően)

 

A VISUAL medencefedés modellt modern formavilág, elegancia, visszafogott megjelenés jellemzi.
A szerkezeti magasság igény szerint mérsékelten alacsony, vagy egészen ellaposított formában is rendelhető. Az alacsony magasságot a VISUAL tartóbordáiban kialakított könyökszerkezetek biztosítják. Az üvegezéshez használt tömör SAN lemezeket a törésvonalban melegen hajlítjuk (opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A VISUAL medencefedés modell alapkivitelében az egyik végfal félben felhajtható, a medencefedés akadálytalan gördítése érdekében. Kiegészítőként a legnagyobb mozgatható szegmensre oldaltolóajtó rendelhető.
Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk. Mint minden Aquacomet medencefedés típusnál, a szegmensek kulcsal zárható kivitele, illetve az eltolható oldalajtók opcionálisan rendelhetők.

Referencia munkáink »

Star - Star Plus

Szélesség: 3,5- 7,5 m
Magasság: 0,8 - 1,4 méter között (szélességtől függően)

 

A STAR típusok az AQUACOMET medencefedések keresett típusa, mivel kedvező árfekvése és lendületes formavilága mellett mindent teljesít, amit egy medencefedés modelltől várhatunk.

A medence vizét az üvegházhatás segítségével felmelegíti, csökkenti a vegyszerfelhasználást, és zárhatóságával védi a gyerekeket.

A STAR medencefedés típusok kosárgörbe keresztmetszetének köszönhetően szélességükhöz képest lapos építésűek. A modell térbeli visszafogottságával elkerülhető, hogy a medence hivalkodóvá vagy túl hangsúlyossá váljon a kertben.

A STAR medencefedés típus légkamrás polycarbonát, a STAR PLUS tömör SAN üvegezéssel készül (STAR PLUS modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez). Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk.

Referencia munkáink »

onROLL

Szélesség: 3,5- 5,25 méter között
Magasság: 0,9 - 1,4 méter között (szélességtől függően)
Maximális hosszúság: 8,5 m

 

Az onRoll medencefedések különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetők, és ugyanúgy mint sínpályás társaik teleszkopikusan nyithatók – zárhatók.

A SUN onRoll medencefedés típusok szegmensei csapágyazott kerekeken könnyedén gördíthetők, a medencét körülvevő járófelületen. A viharvédelem a szegmensek egyenkénti rögzítésével tökéletesen megoldott.

Fontos! A járófelületnek teljesen síknak kell lennie a medencefedés megfelelő mozgatásához.

Sun - Sky

Szélesség: 3,0- 8,0 méter között
Magasság: 1,1 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

 

 

Szabályos körív keresztmetszetű medencefedés típusok. Az egyszerű vonalvezetésű gyönyörűen kivitelezett könnyűfém szerkezetű medencefedés igazi klasszikus az AQUACOMET medencefedés típusok között.

A SUN medencefedés típusokat légkamrás polycarbonáttal, a SKY-t átlátszó tömör SAN lemezzel üvegezzük (SKY medencefedés modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A SUN és SKY medencefedés modelleket alapkivitelben szuperlapos sínpályával szállítjuk 6 méteres fesztávolságig, 6 méter felett lapos sínpályára gyártjuk, ami 20 mm magas.

Referencia munkáink »

Harmonie

Szélesség: 4,0- 7,5 méter között
Magasság: 2,1 - 2,5 méter között (szélességtől függően)

 

 

A HARMONIE medencefedés modellt és a nagyobb szerkezeti magassággal rendelkező típusokat azoknak terveztük, akik a medencefedésben fürdőzés előtt vagy után hosszabb-rövidebb időt kényelmesen szeretnének eltölteni.

A HARMONIE medencefedést 6 m-es fesztávig szuperlapos sínpályával (12 mm), a szélesebb kivitelű változatukat lapos sínpályára (20 mm) szereljük.

A HARMONIE medencefedés típusok végfalait nyílóajtóval vagy tolóajtóval szereljük fel. Opcionálisan a legszélesebb mozgó szegmensre oldaltolóajtó is rendelhető. A HARMONIE medencefedés típusokat légkamrás PC-vel, a HARMONIE PLUS típusokat tömör SAN üvegezéssel gyártjuk (HARMONIE PLUS medencefedés modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

Referencia munkáink »

Lok

Szélesség: 4,0 - 7,5 méter között
Magasság: 2,0 - 2,6 méter között(szélességtől függően)

 

 

A LOK (lokomotív) medencefedés modellt vevőink fantáziája szülte. A LOK medencefedés, egy HARMONIE és egy SKY típus összeépítéséből konstruált sokoldalúan hasznosítható szerkezet. Az összeépítés eredményeként tágas előteret nyerünk úgy, hogy a medencefedés kertben elhelyezkedő térbeli tömege nem válik zavaróan naggyá.

Alapkivitelben tömör SAN üvegezéssel készül és jellemzően szuperlapos sínpályával szállítjuk (opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A LOK medencefedés típus itt bemutatott szerkezeti megoldása csak egy a sok lehetséges variáció közül. Kívánságra jelen katalógusban szereplő modelljeinkből, amennyiben az összeépítést a típus jellege megengedi, tetszőleges konstrukció rendelhető.

Referencia munkáink »

Professional

Szélesség:4,0- 8,0 méter között
Magasság: 2,0 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

 

 

A PROFESSIONAL medencefedés modell nagyvonalú belső tere igazi fürdőcsarnokot varázsol a medence fölé. A típus négyoldali szabad körbejárhatóságot biztosít az úszómedence környezetében. A végfalakra nyíló vagy tolóajtók illetve a legnagyobb szegmense oldaltolóajtó is rendelhető.Alapkivitelben a PROFESSIONAL típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik.

A PROFESSIONAL medencefedés típusoknál az íves tetőpanel és a sík oldalfal találkozásánál nagy teherbírású sarokmerevítést alkalmazunk. A sarokmerevítők rozsdamentes acélból lézervágással készülnek.

Practic

Szélesség:4,0- 8,0 méter között
Magasság: 2,0 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

 

 

A PRACTIC medencefedés modellt aszimmetrikusan megemelt enyhén hajló sík oldalfallal gyártjuk.
A szerkezeti magasság az oldalfal mentén biztosítja a medence hosszirányú járhatóságát. A medencefedés zárt állapotában nyíló vagy tolóajtón keresztül léphetünk a PRACTIC típus tágas belső terébe.

Alapkivitelben a PRACTIC medencefedés típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik (Opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

Referencia munkáink »

Creative

Szélesség: 4,0- 7,0 méter között
Magasság: 2,2 - 2,8 méter között (szélességtől függően)

 

 

A házi úszómedencék egy része követelnül a ház mellé a teraszba integrálva vagy valamilyen falazat közelébe épül. A medencék fedése ilyenkor nem oldható meg tetszetôsen az eddig ismertetett típusokkal. A CREATIVE medencefedés típust kifejezetten az ilyen esetekre, a falazattal történô összeépítésre fejlesztettük.

A CREATIVE medencefedések készülhetnek fix kivitelben, mint az ábrázolt fedésen is látható, nagy felületen nyitható tolóajtókkal. Másik lehetôség, a teleszkópikusan nyitható zárható megoldás. Ebben az esetben a falra helyezett sínpályák szereléséhez a fal védelme érdekében speciális bádogozást kell készíteni, amelyhez pontos dokumentációt szolgáltatunk.

Galaxy

Szélesség: 5,0- 10,0 méter között
Magasság: 2,4 - 3,3 méter között (szélességtől függően)

 

 

Az AQUACOMET medencefedés típusok vadonatúj modellje, amely merőben új koncepciót valósít meg a fedéstechnikában. A GALAXY medencefedés típus nagy teherbírású alumínium profilrendszere 10 m-es fesztávolságig kínál megoldást.

A GALAXY fix telepítésű teleszkópikusan nem mozgatható típus, de a fedés teljes hosszában, az oldalak mentén 2 m-es magasságig nyitható. Az ívben feltolható ajtók nyitása két fokozatban történik, így lehetőség van a medence tér szellőztetésére oly módon, hogy a fedés 1,10 cm-es magasságig zárt marad, megvédve a gyerekeket és a háziállatokat a nyitott vízfelülettől.

A GALAXY medencefedés modell nyitott állapotában sem sín, sem küszöb nem zavarja a közlekedést. Az ívben feltolható tolóajtók nyitása után, a fedés összképe légies,  nagyvonalú optikai környezetet teremt a medence fölött.

Orion - Orion 5

Szélesség: 5,0- 10,0 méter között
Magasság: ~2,4 - 3,3 méter között (szélességtől függően)

 

 

A legújabb ORION márkanevű termékünk igazi nehézfiú a medencefedés típusok között. Az Orion az AquaComet jelenlegi csúcsterméke, 10 m-es fesztávig rendelhető.

Sínpálya nélküli, teleszkópikusan nyitható zárható medencefedés, függőleges oldalfalakkal. Mérettől függően ajánljuk kézi vagy motoros mozgatással. Az önnálóan mozgatható szegmensek hossza 2,2 m, ezért a 12,5 m-nél hosszabb medencefedéseknél javasoljuk a szegmenseknek a medence két végén történő gyűjtését.

Az ORION-ból rendelhető legnagyobb hosszúságú medencefedés  mérete 22-24m.

Az ORION 5 típus az ORION nagytestvére, 14 m-es fesztávig rendelhető, sínpálya nélküli, teleszkópikusan zárható nyitható fedés, függőleges oldalfalakkal. Öt törésponú kialakítása egyedülálló az Aquacomet választékában.